Jeg er Julie

Jeg hedder Julie og er 21 år gammel, jeg er uddannet hundefrisør i hverdagsklip, puddel klip . Hvor jeg blev færdig udlært november 2020. Jeg har nu startet min helt egen salon op i Haderslev den 1/10-21 og ser frem til en masse nye oplevelser.

Vi har privat to store hunde og lille pomeraian, så vi har erfaring med håndtering af store hunderacer. Så hvis du har en stor race, er det intet problem.

I min fritid udstiller jeg den ene af mine Cane Corsoer hos DKK, jeg er godt nok ny i det hele, men jeg forsøger at suge alt nyt til mig, og ja igen, så er hunde min store passion.

Jeg har i min tid altid haft hund, og jeg har et helt specielt forhold til alle hunderacer. Da jeg er en meget rolig pige, med masser af tålmodighed, tid og kærlig så derfor kan jeg altid tilbyde dig og din hund en god oplevelse.

Jeg er Dorthe

Nu har jeg fulgt med på Sidelinien af Julie’s hundesalon ;) Jeg er hendes mor, så jeg har været ;med hende fra start da hun åbnede hendes skønne salon.

Jeg har været med hende på arbejde de dage hvor der har været travlest… og da hun har så travlt hele tiden valgte vi jeg skulle komme ned og arbejde med hende fast. Vi har samme tilgang til hundene, med at de bare skal have det godt når de kommer på besøg i salonen.

Så jeg har stor erfaring med hunde, og glæder mig til og lære en masse om hunde klipning

Om Salonen

Sesse’s hundesalon byder dig og din hund altid velkommen i min salon. I min hundesalon er det indrettet til hundens bedste behov og velvære. Jeg vil altid yde den bedst mulige service for din hund og jeg vil sørger for at den får en dejlig oplevelse i de timer den tilbringer her hos mig.

Sesse’s hundesalon bruger IKKE galge under klipning. Hunden skal føle sig velkommen, tryg og afslappet under hele besøget. Jeg vil altid sørge for at din hund får en dejlig oplevelse under alle omstændigheder.